Kysymys:
Kuinka virittää ECU / polttoainesäätö räätälöityyn moottoriin
JeremyP
2011-03-09 07:36:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on esikaupungissani Gen VI 454, joka vaatii jonkin verran työtä. Ajattelen sen muuttamista 496-strokeriksi. Kun löydän luettelon mekaanisista osista (kampi, nokka, männät, päät ... kaikki), joista olen tyytyväinen (ja joiden on todettu toimivan kunnolla), minun on käsiteltävä polttoainejärjestelmää. Olen varma, että minun on saatava korjatut polttoainesuuttimet toimimaan uuden moottorin lisätilavuuden kanssa, mutta onko ECU: n myös ohjelmoitava uudelleen? Kuka tekee sen? Kuinka he testaavat, että se todella toimii? Tämä kuorma-auto on melkein yksinomaan hinausajoneuvo, ja polttoainejärjestelmä on kalibroitava kunnolla, jotta se ei menisi laihaksi ja polta mäntiä. Onko kaasutin myös käyttökelpoinen vaihtoehto ajoneuvossa, joka silti testaa päästöt?

Neljä vastused:
#1
+4
kkeilman
2011-03-11 04:38:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nopea vastaus on - Kyllä, tarvitset virityksen sen jälkeen, kun olet asentanut isommat injektorit aivohalvaukseen 454.

Harkitsin isoa lohkonvaihtoa matkailuautoon, joten olen tehnyt vähän tutkimusta ratkaisujen virittämisestä. Keskityin ensisijaisesti vaihtamiseen L21: ssä, joten en voi puhua 100% Mark IV- ja Gen VI -moottorien eroista.

Tämän tiedän ... L29 on ystävällinen ECO-viritystuotteiden osalta orpo, mutta he ovat siellä ja verkossa on yrityksiä, jotka tarjoavat postitus- / mukautettuja kappaleita ja vastaavia kyseiselle alustalle.

Upside - L29 on todellinen MPI-asetus, joten voit päivittää injektorit helposti. Mielestäni voit vaihtaa injektorit L18: sta (Vortec 8100), joka sattuu olemaan 496 CI, joten mielestäni sen pitäisi toimia melko hyvin olettaen, että injektorit sopivat ja impedanssit vastaavat.

Haittapuoli - EFILive on ainoa tietoinen tuote, joka voi toimia virityksessä ilman mitään muuta säätämistä (vaihtaminen toiseen PCM: ään tai mihin tahansa), eikä se ole halpa tuote.

Ja viimeiseksi - älä tuhlaa aikaa (puhumattakaan liittovaltion lain rikkomisesta) kiertämällä moottorin hallintaa alentamalla kuorma-autosi kaasuttimeksi. Takaan, että se tuottaa 10 kertaa ongelmat, jotka ratkaisit poistamalla polttoaineen ruiskutuksen.

Kuulostaa kuitenkin suloiselta projektilta, haluaisit keskustella mielellään Chebby-moottorista täällä.

+1 ei hiilihydraatteja. Nykyaikaiset moottorijärjestelmät on rakennettu alhaalta ylöspäin elektronista polttoaineen ruiskutusta varten. O2-anturit, moottorin ECU, lämpötila-anturit, polttoainepumppu .. kaikki on suunniteltu erittäin tarkkoihin polttoainesuuttimiin ja dynaamisesti säätäviin pulsseihin suuttimissa. Ja joo, sitten on niitä päästölakeja, jotka vaihtelevat kaikilla tasoilla, jopa läänin / kaupungin mukaan.
#2
+3
NoCarrier
2011-03-09 07:41:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen varma, että Suburban-alustalle löytyy lukuisia mukautettuja ohjelmoijia. Jos kuitenkin teet niin laajoja muutoksia, voit todennäköisesti tarkastella joitain itsenäisiä ratkaisuja, kuten Accel DFI- tai Haltech-asetuksia.

Virittimet valitsevat tyypillisesti peruskartan ja kiinnittävät ajoneuvosi dynoon, jossa ne säätävät polttoaine- / ajokäyrät pakokaasun näytteistä otettujen laajakaistojen O2-lukemien mukaan tai ylöspäin pakokaasuun. Tavoitteena on saada tasainen ja tasainen sähköntuotto käynnistämättä koputusanturia tai saamatta ei-toivottua räjähdys- / ajoitusviivettä jne.

#3
+3
Sean Reifschneider
2011-03-09 18:00:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi vaihtoehto, jota kannattaa harkita, on siirtyminen MegaSquirt-polttoaineen ruiskutustietokoneeseen. Se olisi kipu polttoaineen ruiskutustietokoneen vaihdosta, mutta ne näyttävät olevan melko säädettävissä ja konfiguroitavissa, jos olet valmis käymään läpi vaivaa.

Meillä on ollut pari esitystä paikallisessa tietokoneessa. klubi kaverilta, joka muutti 60-luvun aikansa Camaron hiilihydraateista polttoaineen ruiskutukseen tämän järjestelmän avulla, ja se näytti toimivan hänelle todella hyvin.

#4
+2
Terrence LP
2013-04-25 04:32:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Megasquirt 3 on oikea tapa antaa sinulle täydellinen hallinta uudesta asetuksestasi. EFI Analytics -ohjelmisto, Tuner Studio ja Mega Log Viewer tekevät virityksestä helppoa, mutta siinä on ominaisuusjoukko, joka on samankaltainen kuin pro-viritysasetukset. VE Analyzer Live auttaa myös soittamaan sävelesi eri alueilla samoin kuin Mega Log Viewer -hajontapiirrokset.

Varmaan, että myös uusi asennuksesi toimii paremmin kuin päivä, jolloin sait sen, niin hyvä tämä tuote on tullut viime vuosina. DIY AutoTune on paikka, josta haluat aloittaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...