Kysymys:
Miksi suuntavilkun linssit sulavat?
Brian
2011-03-09 10:06:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pari vuotta sitten ostin käytetyn 2005 Chevy Malibun. Sitten, vasta viime kesänä, jouduin vaihtamaan etusuuntavalopolttimot molemmin puolin kahdesti kuukauden aikana, koska ne palivat jatkuvasti. Huomasin, että polttimoiden yläpuolella oleva oranssi linssi oli todella sulanut ja tiputtanut sulaa muovia polttimoihin.

Olen tarkastanut muita samanlaisia ​​merkki- / malliautoja enkä ole nähnyt sulaneita linssejä niissä. Etsin aina oikean polttimon käsikirjasta myymälässä, joten en tiedä, palavatko sipulit niin kuumana, että ne sulavat linssin vai mitä. Minulla ei ole palanut viime aikoina, mutta epäilen sen johtuvan vain kylmemmästä säästä.

Olettaen, että käytän oikeita polttimoita, onko ehdotuksia niiden polttamisen estämiseksi niin nopeasti?

on sama ongelma minun 2005 malibu. meni useisiin osakauppoihin, mutta kenelläkään ei ollut 3157 lcp-lamppua. paikallisella chevy-jälleenmyyjällä ei ollut sitä, sanoen, että heillä oli vain suosittu polttimo. kun kerroin hänelle ongelmasta, hän sanoi, ettei hän ollut tietoinen siitä, eikä ollut koskaan kuullut tuosta tietystä polttimoista.
Minulla on sama ongelma vuoden 2005 Chevrolet Corvetten kanssa. Etuvilman polttimo suli sisäisen pistorasian ja valjaat on nyt vaihdettava. Meidän on tehtävä ajoneuvoturvallisuusvalitukset saadaksemme heidät toimimaan. https://www-odi.nhtsa.dot.gov/ivoq/
Harkitse lamppujen korvaamista LEDeillä, jotka ovat samassa pakkauksessa / muodoltaan. Ne kestävät monta vuotta.
üks vastaus:
#1
+17
jmort253
2011-03-09 10:48:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nämä vuoden 2005 Chevy Malibu -valitukset ovat erittäin yleisiä tässä merkki- ja malliajoneuvossa.

Autovalitusten mukaan tämä oli ajoneuvon suunnitteluvirhe, joka sai polttimot palamaan niin kuumaksi, että ne polttivat valot ja sulattivat vilkut. Vääntyneiden valosuojusten aukot ovat johtaneet sähköjärjestelmän kauhutarinoihin shortsien aiheuttamista epäonnistuneista sähköjärjestelmistä.

Jotkut ihmiset ovat joutuneet auto-onnettomuuksiin, koska heidän valonsa olivat sammuneet, kun taas toiset joutuivat juridisiin vaikeuksiin korjaustilausten kanssa.

Pika-asennus on korvata tavalliset 3157-lamput 3157-lampuilla LCP-sipulit, jotka eivät sulaa kantta.

Nämä tiedot on saatu valmistajalta, Osram Sylvania: "LCP" -standardi "nestekidepolymeerille". "LCP" -tuote on valmistettu käyttämällä erityistä erittäin kuumuutta kestävää alustaa, mikä tekee siitä hyvän ratkaisun pienille lampunheijastimille, jotka voivat tuottaa korkeita lämpötiloja. Tavallisen 3157: n muovipohja kestää jopa 120 ° C: n lämpötilaa. "LCP" -alusta kestää jopa 230 ° C: n lämpötiloja.
Toinen vaihtoehto on vikaton LED. Niitä voi olla vaikea löytää. Saattaa tarvita vähän Googlea, mutta monet ihmiset ajattelevat näyttävänsä mukavammalta.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...