Kysymys:
Päivitä HID-valoihin Jeep Wranglerissa
trip0d199
2011-03-08 05:36:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Haluaisin päivittää HID-valoihin vuoden 2008 Jeep Wranglerissani. Varastovalot eivät ole lainkaan kirkkaita. Kysymykseni on, että koska tämä olisi jälkimarkkinoiden päivitys, mitä katson täällä? Onko se niin yksinkertaista kuin uusien lamppujen vaihtaminen? Onko minun tehtävä muita elektronisia muutoksia?

Kolme vastused:
#1
+13
Sean Reifschneider
2011-03-08 14:59:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Xenon-ajovalot tarvitsevat erilaista elektroniikkaa ajamiseen, mutta ne tarvitsevat myös erilaisia ​​heijastimia ja myös valon tasoitusjärjestelmän estääkseen muiden autojen kuljettajia sokeuttamasta, koska HID-valot ovat paljon kirkkaampia kuin perinteiset valot.

Jos katsot tarkkaan autoa, jossa on HID-valot, joiden valot loistavat jollekin heidän edessään, huomaat, että valot katkaisevat periaatteessa siistillä viivalla ylhäällä, jossa perinteiset valot syttyvät paljon korkeammalle. / p>

Jos tunnet jonkun, jolla on HID-valot, pyydä häntä näyttämään sinulle, kun he aloittavat. Autossani olevat liikkuvat ylös ja alas, kun ne sopeutuvat auton kuormitukseen, jotta tavaratilassa oleva kuorma ei aiheuta valojen loistamista korkeammalle kuin heidän sallitaan ja sietää tulevaa liikennettä.

Olin tutkinut vanhaa '94 300ZX: täni ja halusin nähdä, voisinko asentaa jälkiasennuksen. Heille paketti oli 3000 dollaria pari, johtuen tasoitusjärjestelmästä ja elektroniikasta, joka ajaa heitä.

Ratkaisuni? Vaihdoin sen uuteen autoon, jossa oli HID-valot. Ne ovat täysin sen arvoista, ne ovat ihania valoja, ja ajaessani toista autoa ilman niitä ajattelen jatkuvasti: "ovatko valot päällä?"

Toinen huomautus: Jotkut paikat myyvät "halpoja" HID-valosarjat japanilaisista malleista. Niitä ei kuitenkaan voida käyttää Yhdysvalloissa tai muissa vasenkätisissä paikoissa, koska vasemmanpuoleiset valot loistavat korkeammalle kuin oikeat valot, eikä niitä voi vain vaihtaa. LHD-autojen valot ovat päinvastaisia, missä oikea valo paistaa korkeammalle.

Lisätietoja on tässä aiheeseen liittyvässä kysymyksessä: KIA Soul Aftermarket Ajovalot

3k kuulostaa aivan liian korkealta muunnossarjalle. En ole varma 300zx: stä, koska tiedän, että osat voivat olla haaste tälle mallille, mutta useimmille Hondoille on saatavana huippuluokan sarjat pienellä osalla hintaa. Siinä on asianmukainen kokoonpano ja paketti, joka on plug and play
#2
+1
mike
2014-04-09 19:22:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun H.I.D. Plug and Play -valopäivitys maksoi minulle 350 dollaria (helppo asentaa) ja on kaikin tavoin ylivoimainen tavalliseen tehdasasennukseen verrattuna.Ne eivät toimi kuumana, ja koska jokaisessa omistamassani autossa on ajovalojen surround-säätöruuvit, jotka eivät täytä lakisääteisiä vaatimuksia. Näiden sarjojen valmistajat neuvovat yleensä käynnistämään moottorin ennen ajovalojen kytkemistä päälle.

Onko sinulla linkki sarjaan? Tai ainakin valmistajalla?
#3
+1
Paul Dufresne
2016-04-16 08:45:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet saanut täältä hyviä vastauksia, mutta mikään ei näytä olevan erityinen Wranglerille.

Wrangler käyttää tavallista 7 "pyöreää ajovalokoteloa H13-polttimoilla, ja on olemassa useita HID-sarjoja, jotka toimivat hyvin näissä koteloissa, jotka kytkeytyvät suoraan varastojohtosarjasi. HID-lamput sopivat suoraan koteloon samalla tavalla kuin tavallinen H13-polttimo. Koska molemmat puolet käyttävät samaa polttimoa, ei ole mitään ongelmaa vaihtaa niitä vasemmalta oikealle , mutta ei ole mitään järkeä, koska polttimot ovat identtisiä.

Samanlainen kuin mitä mike sanoi edellä, kun olet asentanut uuden HID-paketin, voit kohdistaa ajovalot uudelleen, koska Salli tämä.

Yksi asia on huomioitava, jotta voit poistaa ja vaihtaa sipulit, sinun on poistettava säleikkö (riittävän yksinkertainen, yläosassa on kuusi muovikiinnikettä poistettavaksi, sitten voit vetää grilliä heti) ja poista kotelot. Niiden takana ei ole tilaa muuten käsiksi.

Kuten jo mainittiin, HID-lamput tekevät edellyttävät liitäntälaitetta, mutta mukana tulee hyvä sarja liitäntälaitteet, jotka on valmiiksi kytketty kytkemään H13-vakiojohdotukseen, ja lamppu muotoillaan sopimaan suoraan koteloon. Sinun on kiinnitettävä liitäntälaite tukevasti alustaan, yleensä parilla ruuvilla. Koska etusäleikkö on pois päältä, löydät todennäköisesti paikan ilman liikaa vaivaa.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...