Kysymys:
Mikä on oikea tapa ilmaista jarrut ja vaihtaa neste?
Troggy
2011-03-08 06:02:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mikä on oikea tapa vaihtaa jarruneste autossa? Mitä työkaluja tarvitaan? Haluan varmistaa, että järjestelmään ei pääse ilmaa tai kuplia, koska tämä on tehtävä heti ensimmäisellä kerralla ilmeisistä turvallisuussyistä.

Video [Kuinka vaihtaa jarruneste itse - EricTheCarGuy] (https://www.youtube.com/watch?v=V5O_pbC8R2E) antaa mukavan opetusohjelman.
Kolme vastused:
#1
+14
John Gardeniers
2011-03-08 07:30:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä voidaan tehdä useilla tavoilla. Se voi vaihdella kahden hengen työstä, toisella polkimen ja toisen vuotavan nännin kohdalla, yhden miehen työhön, jossa uusi neste pakotetaan järjestelmän läpi ulkoisen paineen alaisena.

Tee itse itse yleisin on kahden miehen (henkilön?) tapa. Henkilö A on nännissä, johon on kiinnitetty letku ja toinen pää on upotettu purkkiin, jossa on jonkin verran jarrunestettä, avaa ja sulkee ilmausventtiilin. Henkilö B on jarrupolkimessa ja painaa alas, kun A käskee, mikä pitäisi olla juuri ennen kuin A avaa ilmausventtiilin.

Kun poljin on painettu (ei liian äkillisesti), henkilö A sulki venttiilin ja kehottaa B: tä vapauttamaan polkimen. Menettely toistetaan, kunnes kuplia ei enää tule ulos. On tärkeää tarkistaa nestetaso säännöllisesti, koska jos se putoaa liian matalalle, sinun on aloitettava allover uudelleen.

Tarvittavat työkalut:

  • Rengasavain nipan sovittamiseksi. Älä edes ajattele kokeilla tätä avoimen pään kanssa - yksinkertaisesti pyöristät sen.
  • Letku nipalle sopivaksi.
  • Kahvipurkki tai vastaava pienellä jarrulla siinä on jo nestettä.
  • Auttaja, joka pystyy seuraamaan yksinkertaisia ​​ylös / alas-ohjeita ja voi sietää sinua murinaa, kun he saavat sen väärin.
  • Jarruneste. Mieluiten eri väriä kuin järjestelmässä tällä hetkellä, jotta tiedät, milloin vanhat tavarat on työnnetty kokonaan ulos.
  • Rags puhdistaa nänni ennen aloittamista ja puhdistaa vuoto, joka näyttää aina olevan tapahtua.
"Jarruneste. Mieluiten erivärinen" En ole koskaan nähnyt tätä. Mistä saisit sen?
@Larry, jotkut ylemmän tason nesteet ovat värillisiä. Olen nähnyt sinistä, punaista ja vihreää, uskon. Lisäksi vanhan nesteen iästä riippuen saatat pystyä kertomaan pelkästään siitä, että uusi neste on puhdas tai vanha likainen.
Pitääkö auton / kuorma-auton käydä, kun jarruja vuotaa? Minulla on jarrutehostin ja ihmettelen, onko se tehokkaampaa tehdä juoksun aikana.
Uskon, että värillinen jarruneste on aluekohtainen, koska ATE Blue on kielletty Yhdysvalloissa yksinkertaisesti siksi, että se ei ole lakien määrittelemä jarrunesteen määrätty väri.
#2
+4
kkeilman
2011-04-01 01:44:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos autossasi on lukkiutumattomia jarruja, varmista, että ABS-pumppua ei tarvitse puhdistaa sen jälkeen, kun vanha jarruneste on huuhdeltu järjestelmästä. Kaikilla autoilla, joissa ei ole ABS: tä, ei ole tätä vaatimusta, mutta sinun tulee tarkistaa.

Joskus puhdistusprosessi edellyttää diagnostisen tarkistustyökalun tai muun valmistajan käyttöliittymän käyttämistä järjestelmän kiertämiseen, jonka voi tehdä vain jälleenmyyjä tai pätevä korjaamo.

#3
+1
CptanPanic
2011-03-29 22:40:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katso tämä http://fi.wikipedia.org/wiki/Brake_bleeding

Tervetuloa moottoriajoneuvojen huoltoon! Vaikka tämä voi teoreettisesti vastata kysymykseen, [olisi parempi] (http://meta.stackexchange.com/q/8259) sisällyttää vastauksen olennaiset osat tähän ja tarjota linkki viitteeksi.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...