Kysymys:
Palauttaa ajoneuvon, joka on ollut käyttämättömänä pitkään
Iszi
2011-03-08 12:33:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joitakin aiheeseen liittyviä aiheita:

Kuinka joskus käytetyn ajoneuvon huolto tapahtuu?

Kuinka kauan kestää, että kaasu heikkenee ?

Ensimmäinen aiheeseen liittyvä aihe käsittelee ajoneuvon valmistelua pitkäaikaiskäyttöön ja sen huoltoa kyseisinä aikoina. Toinen aiheeseen liittyvä aihe käsittelee yhtä pitkäaikaisen käyttämättömyyden vaikutusta ajoneuvoon.

Tässä katson, mitä pitäisi tehdä tosiasian jälkeen. Oletetaan, että ajoneuvo on pysäköity useita kuukausia eikä sitä ole varauduttu siihen eikä sitä ole pidetty yllä kyseisen ajanjakson aikana.

Mitkä pitkäaikaisen ylläpitämättömän varastoinnin haitalliset vaikutukset pitäisi olla tietoinen yrittäessään elvyttää auto tässä tilanteessa? Mitkä asiat tulisi tarkistaa tai koskettaa ennen auton käynnistämistä? Mitä toimenpiteitä voidaan tässä vaiheessa tehdä estääkseen ajoneuvon aiheuttamat lisävahingot sen ensimmäisen uudelleenkäynnistyksen aikana ja helpottaakseen sen palauttamista turvalliseen ja terveelliseen käyttötilaan? > Hyviä uutisia. Auto ('96 Lincoln Mark VIII), joka sai minut kysymään tämän kysymyksen, on käynnistynyt onnistuneesti. Se oli istunut luultavasti 6-9 kuukautta ilman mitään valmistelua. Akku on ehdottomasti paahtoleipää, ja moottori todella ei pidä kaasun kunnosta, mutta se käynnistyi melko hyvin ja kierteli korttelin muutaman kerran.

Ensimmäisenä käynnistyksenä vaihdoin akun '94 Jeep Grand Cherokee'ni. Sitten, kun olen vedä Mark VIII: n paikkaan, jossa pääsen siihen hyppyjohdoilla, laitoin alkuperäisen akun takaisin sisään. Se oli käynnistettävä joka kerta sen jälkeen.

Moottori käy melko karkealla , ja minulla on jatkuva (ja joskus vilkkuva) CEL. On myös käynyt ilmi, että minulla on noin 3/4 säiliöstä palaa läpi ennen kuin se saa todella hyvää kaasua. Heitin pari litraa palkkion (91 oktaania täällä) ja tölkin SeaFoamia toivottavasti auttaakseni.

Kiitos vinkeistä, kaverit!

Alueellani "tyhjäkäynti" tarkoittaa moottorin käymistä pienimmällä nopeudella. Saatat tarkoittaa "tallennettu".
@Jay - Ajattelin tavallaan, aiheuttaako se jonkinlaista sekaannusta, mutta ajattelin, että melko selvä asiayhteys ratkaisee tämän.
Kun ajatellaan ohjeita, joiden avulla voit esittää kysymyksiä ongelmista, joita kohtaat todella, kerro meille, kuinka kauan ajoneuvoa on varastoitu, ilmasto, onko se katon alla ja mihin toimiin on ryhdytty sen poistamiseksi kunnolla.
@JayBazuzi - Toivon jättävänni tämän kysymyksen tarpeeksi avoimeksi, jotta siitä olisi hyötyä monille muille, mutta tässä tapauksessa ajoneuvo on istunut Floridassa ulkona noin 9 kuukautta (kesäkuu-maaliskuu). Se ei ollut valmistautunut tähän, ja siinä on todennäköisesti 1/4 säiliötä tai vähemmän bensiiniä, jos muistan oikein.
kiitos neuvosta moottorin valmistelussa, jota ei ole käynnistetty tai käynyt 12 vuotta.
Neljä vastused:
#1
+40
S_Niles
2011-03-08 13:14:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink
 • Jos sinulla on sellainen käytettävissä, käytä akkulaturia akun palauttamiseksi hitaasti käynnistämisen sijaan.
 • Tarkista renkaat. Ne ovat todennäköisesti melko alhaisia ​​tässä vaiheessa. Katso, ovatko ne kuivia mädäntyneitä (kaikki säröillä ja valmiita kulumaan nopeasti).
 • Tarkista kaikki nesteet tyypillisellä tavalla. Huomaa, että on hyvä, jos öljy on hieman alhainen, koska se ei ole vielä lämmin.
 • Tarkista serpentiinivyö - kuten renkaat, se on kumia ja altis kuivalle mädäntymiselle.
 • Jos polttoainesäiliössä on tilaa, menisin eteenpäin ja täytän sen ennemmin kuin myöhemmin saadakseni tuoretta polttoainetta sekoitettuna vanhaan.
 • Pidä baseball-lepakko käden ulottuvilla olevalle pissed-pesukarhuille. menetti talonsa. Hmm, se on oikeastaan ​​hyvä asia - jos asut ulkona booniesissa, paukuta tavaraa pelotellaksesi ottajat. Eläinten osien puhdistaminen moottorin tuulettimelta on tuskaa.
 • Käynnistä se ja katso kuinka se ajaa. Ota se helposti, kun se lämpenee.
 • Ajaisin sitä hetkeksi ja kun se on mukavaa ja kuumaa, vie se huoltoasemalle, kuten aiemmin mainittiin. Tarkista sitten lämmin taso (moottoriöljy ja vaihteistoöljy) ja tarkista uudelleen vuotojen varalta nyt, kun se on ollut käynnissä jonkin aikaa.
 • Luultavasti menisin eteenpäin ja vaihdan moottoriöljyn ja mikä tahansa muu perusta. tavallisesta ajasta / kilometrimäärästä.

Kaiken kaikkiaan, ei mitään muuta kuin mitä normaalin öljynvaihdon aikana pitäisi tapahtua, koska puhut kuukausista eikä vuosista.

#2
+11
Mark Schultheiss
2011-03-08 20:30:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Isäni toi kuorma-auton (isotyyppisen puoliperävaunun) takaisin tällaisesta tilanteesta - siinä oli manuaalivaihteisto, mutta teimme huoltotarvikkeet, vaihdoimme hihnat, öljyt, voiteluaineet jne. Sitten koukkuimme ketjun, laitimme sen ja jatkoi vetämistä (vaihteessa) (vaihde) jonkin aikaa (puoli tunnista tuntiin?) hitaalla nopeudella - tämä antoi moottorin voidella kokonaan ennen kuin yrität todella käynnistää sitä. HUOMAUTUS: tämä oli pysäköity Vuosia (20?) Ja moottori oli todella jäätynyt (männät lukkiutuneet korroosion / vanhan kuivan voiteluaineen takia), joten meillä oli vähän enemmän kuin satunnainen määrä kumia ja muuta korvattavaa. / p>

Poistimme pannun ja raaputimme jne. vanhat astiat pois kevyestä öljystä ja vaihdimme sen sitten muutaman tunnin ensimmäisen käytön jälkeen (suodattimen vaihdon kanssa) auttaaksemme puhdistamaan sen.

Mielenkiintoista! Minulla on moottoripyörä, joka on istunut muutaman vuoden, ennen kuin käynnistän sen, työnnän sen alas ajotieltä ja päästän kytkimen muutaman kerran moottorin kääntämiseksi ennen kuin yritän käynnistää sitä.
@travis En ole varma, mikä työntö onnistuu. Nokkavalmistajat suosittelevat rpm: n nousemista yli 2000: n. Älä ohuesti. Sinun on saatava öljypumppu pumppaamaan öljyä nopeasti huipulle, muuten pilaa nokka. Jos mahdollista, poista venttiilin säätökorkki ja lisää öljyä.
@Randy on oikea, ja sen taustalla on, että öljyn läsnäolo ei ole voideltava moottoria. Öljy paineessa luo itse asiassa kalvon, joka estää osien täydellisen yhteen tulemisen, mutta antaa niiden silti vaikuttaa toisiinsa. Sinulla ei ole mitään painetta työnnettäessä. Voit lukea tästä yksityiskohtaisesti täältä: http://www.bobistheoilguy.com/motor-oil-101/ se on hämmästyttävä sivusto siitä, miten öljysi todella toimii lääkäriltä, ​​joka on myös pakkomielle moottoriöljystä. Se vie kaikenlaisia. Mutta hänen sivustollaan on uskomatonta tietoa ja se hyväksytään "moottoriöljyn" tietosivustoksi.
Hyväksyn, ehkä en ollut aivan selvä - käytimme "vedä" -toimintoa moottorin tosiasialliseen ajamiseen, joten alkuperäisen manuaalisen voiteluöljyn pumppaamisen jälkeen pääpaino oli kertyneiden kerrostumien irrottaminen ja poistaminen ennen lisäämistä täysi voima. Kun saimme sen puhtaampaan tilaan, lisäsimme polttoainetta itsevoiman aloittamiseksi
Se, mitä olen tehnyt tuotaessani moottorin "pois eläkkeestä", on poistaa tulpat, suihkuttaa WD-40: tä (mikä tahansa kevyt öljy todennäköisesti toimisi) sylintereihin, odota viisi minuuttia, jotta se voi toimia renkaisiinsa asti , pyöritä sitten moottoria (tulppien ollessa vielä ulkona), kunnes näen hyvän öljynpaineen (yleensä vain muutaman sekunnin). Sitten vaihdan tulpat ja käynnistän moottorin normaalisti.
#3
+10
Jay Bazuzi
2011-03-12 09:25:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kaasua ei käsitelty, se hajoaa. Tämä tarkoittaa kumimaista lakka-ainetta kaikkialla, mutta kriittisimmin kaasuttimessa / polttoainesuuttimessa. Se voi estää moottorin käynnistymisen tai ainakin saada sen käymään huonosti.

Jos saat moottorin käynnistymään, voit käyttää esimerkiksi Sea Foam -tuotetta ( http://www.seafoamsales.com/). Heidän ohjeidensa mukaan olet kaatanut sen 3 eri paikkaan, mutta pikakuvake on vain kaataa koko asia polttoainesäiliöön. 3-paikkainen menetelmä toimii todennäköisesti paremmin, mutta se riippuu siitä, kuinka vakava olet, ja aiotko tarkistaa jotain pian. Säännöllinen kaasunsuoja-aine voi myös auttaa, mutta mielestäni merivaahto on hieman parempi puhdistamaan sotku, kun taas kaasusäilöntäaine on parempi estämään se.

Jos kaasu on todella huono, sinun on täytyy päästä eroon siitä. En ole koskaan nähnyt hyvää tapaa päästä eroon vanhasta, vanhentuneesta kaasusta. Tässä on joitain epätavallisia tapoja, joita olen nähnyt:

 • sekoita se hyvään kaasuun ja aja se toisen moottorin läpi, sano ruohonleikkuri.
 • kaada se ajoradan rikkaruohoille.
 • kaada se ämpäriin ja sytytä se.
 • kaada se harjapaalulle, jonka haluat polttaa.

Kaasu on räjähtävää, saastuttaa pohjavesi, haihtuu saastuttaakseen ilmaa ja imeytyy ihosi läpi. Joten kovaa käsiteltävää tavaraa.

Kiitos tiedoista. Olisiko hyödyllistä lisätä SeaFoam ja muutama litra tuoretta kaasua ennalta ehkäisevästi? Vai pitäisikö SeaFoamia käyttää vasta onnistuneen moottorin käynnistämisen jälkeen?
@Iszi:-merivaahto säiliössä ei auta paljon moottorin käynnistymisessä. Jos kumi aiheuttaa sen valua karkeasti, Sea Foam voi puhdistaa kumin. Jos se on liian puristettu aloittamaan, sinun on tehtävä jotain jyrkempiä - tarkistettava esimerkiksi kaasutin.
Luulen, että yritän päästä siihen: Onko SeaFoam ja uusi kaasu, lisätty ennalta ehkäisevästi, estämään vanhan kaasun ylimääräisen purukumin muodostumista osiin? Toisaalta, voisiko SeaFoam vaikeuttaa "ensimmäistä käynnistystä" moottorissa?
Jos viet autosi kauppaan, heidän on voitava pumpata vanha kaasu säiliöstä ja laittaa tuoretta kaasua sisään. He saattavat laskuttaa sinua "materiaalin hävittämisestä", mutta heillä on ainakin tilat huolehtia oikein.
#4
+8
Kit
2015-04-13 18:54:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hei niille käynnistäville moottoreille, jotka ovat olleet "tyhjäkäynnillä" yli kolme kuukautta. Aloitimme äskettäin 190e Benzin, jota ei ollut käynnistetty yli kuuden kuukauden ajan.

Ensimmäinen askel oli tarkistaa kaikkien nesteiden (moottoriöljy, vaihteistoöljy, jäähdytysneste, ohjaustehostin, jarruneste ja kunto) kunto ja määrä akkuhappo). Tarkistimme sitten käyttöhihnojen ja akkuliittimien kireyden ja poistimme sytytystulpat, puhdistimme ne (piti korvata yksi säröillä olevalla eristimellä) ja ruiskutimme WD-40 ja RP 7 (ruiskuvoiteluaineet) sylintereihin sytytystulppien ollessa irti. Sitten päätettiin tippua vähän öljyä moottorin yläosaan öljyntäyttökorkin ja lyhyen palan kirkasta muoviputkea pitkin.

Lisäsimme tuoretta polttoainetta melkein tyhjään säiliöön ja lepotilan jälkeen polttoainepumppu takaisin toimintaan muutamalla kolhulla kumivasarasta! Riemu, kun tämä kaunis pieni moottori räjähti elämään, lähetti tutun halkeamisen vaikkakin savuisesta pakoputkesta ennen joutumistaan ​​tyhjäkäyntiin. Nauti jännityksestä, Kit Down Downista.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...