Kysymys:
Kuinka tehdä pieniä korjauksia patteriin?
Troggy
2011-03-08 06:07:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on kuorma-autossani jäähdytin, jolla on hidas vuoto, joka näyttää siltä, ​​että se vuotaa hieman joidenkin evien väliin. Millä tavoin patteria voidaan korjata vaihtamatta sitä? Milloin se pitäisi vain vaihtaa kokonaan?

Minusta tuntuu siltä, ​​että pienet lisäainepullot väittävät korjaavan pienet vuotot. Onko tämä ainoa vaihtoehto?

Kolme vastused:
#1
+5
kkeilman
2011-03-10 03:42:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En käytä lisäaineita vuotojen sulkemiseen, ellei se ole hätätilanne. Nämä tavarat kulkeutuvat koko jäähdytysjärjestelmän läpi tankaten kaiken mitä prosessissa voi - mukaan lukien osittaisen virtauksen rajoituksella varustetut jäähdyttimen putket ...

Jos sinulla on onni omistaa messinkisäteilijä - vie se rad-myymälä vuotamaan juotto. Samalla hanki se kiehuvaksi / saumattomaksi, koska olet jo varannut aikaa sen poistamiseen.

Jos kuitenkin kyseessä on moderni jäähdytin, jossa on muoviset päätankit ja alumiinisydän, on parasta vain ostaa uusi korvaava. Suurin osa näistä tyylisäteilijöistä on suhteellisen halpoja jälkimarkkinoilla, vaihdoin yhden 93 Honda Accordissani noin 6 vuotta sitten ja mielestäni se oli tuolloin 80 dollaria. Luulen, että vanhalla alumiinilla voi olla romutusarvoa romupihalla ...

Ajattele sitä tällä tavalla - säästääkö 200 dollaria jäähdyttimen korjauksessa todella ylikuumenemiseen liittyvän puhalletun pääkannen kustannukset tai mikä pahempaa ? Matkailuautoni edellinen omistaja ylikuumenti laitetta niin pahasti, kun se halkesi päät myös sulatettuaan vaihteiston. Joten kyllä, halvalla jäähdytysjärjestelmällä voi olla tuskallisia seurauksia tiellä.

#2
+4
Move More Comments Link To Top
2011-03-08 08:15:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se ei todennäköisesti ole korjattavissa, ellei ajoneuvo ole yli 15 vuotta vanha. Uuden tyylin pattereiden korjaaminen ei ole kustannustehokasta. Vuoto säiliön ja ytimen välillä voidaan yleensä korjata, vuotava säiliö voidaan yleensä korvata. Ydinkorjaus on vaikeaa, jos mahdollista, ne on tehty niin ohuiksi, että niiden korjaaminen on melkein mahdotonta.

Tarkista patterikorjaamolta ja vertaa uuden vs korjauksen hintaa ja takuuta. Jollei ole suuria säästöjä 25% tai enemmän, menisin uuden kanssa.

On syytä mainita, että uudemmissa pattereissa on joskus ongelma muu kuin o-rengas, joka tiivistää säiliön ytimeen, mikä on halpa korjaus.
#3
+2
John Gardeniers
2011-03-08 08:11:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, noin neljän vuosikymmenen ajan kokeillessani erilaisia ​​asioita, olen täysin vakuuttunut siitä, että ainoa hyödyllinen ratkaisu on viedä se patteriasiantuntijalle ja nähdä, mitä he voivat tehdä sillä. Henkilökohtaisesti aina kun olen kokeillut yhtä näistä vuototiivisteistä, minusta tuntuu aina siltä, ​​että olen revitty pois. Parhaimmillaan ne toimivat vain hyvin lyhyen aikaa.

Hätätilanteessa, kuten silloin, kun leiriydyt pitkälle mistä tahansa, ja jos vuoto on melko pieni, voit laittaa munanvalkuaista (vain valkoinen) patteriin, joka on jo lämmennyt. Älä naura, tämä todella toimii.

Tämän oletetaan olevan asiantuntijoiden sivusto. Vastaaminen kysymykseen "vie se asiantuntijalle" ei ole hyvä vastaus sivustolla, jonka oletetaan olevan asiantuntijoille ... jos sinulla ei ole hyvää vastausta, odota joku, joka tekee.
@Joel, on joskus paras neuvo, jota ei voida edes yrittää. Harvoilla säteilytuoteteollisuuden ulkopuolella olevilla ihmisillä on mahdollisuudet tehdä tällaista työtä ja vain vahingoittaa yritystä enemmän. Jos kuitenkin vastaus on mielestäsi alitasoinen, poista se.
@Joel, Johnin neuvona ei ollut "viedä se asiantuntijalle", vaan viedä se ** asiantuntijalle **. Ja joku, joka kysyy "pienistä lisäainepulloista", todennäköisesti harkitsee tätä neuvoa. Vuosien varrella kuulemani neuvot ovat samanlaisia, mutta olen tehnyt hyvin vähän työtä pattereiden kanssa.
Riittävän oikeudenmukainen, anteeksi siitä. Olen vain liian herkkä beetavaiheessa varmistaakseni, että tämä sivusto pysyy ammattitasolla, ja reagoin tässä tapauksessa liikaa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...