Kysymys:
Mitä hyviä ominaisuuksia on etsittävä OBD-II-lukijasta
Brian Carlton
2011-03-15 03:29:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Otin äskettäin autoni moottorin valoa varten. Se osoittautui vähäiseksi ongelmaksi (kaasupanoksen halkeama päästää vettä sisään). Olisi mukavaa saada halpa OBD-II-lukija, jotta voisin selvittää itselleni ja joko mennä heti palveluun tai viivästyttää sitä huomenna. Erityinen ajoneuvo on vuoden 2003 Honda Odyssey.

Mitä ominaisuuksia minun pitäisi etsiä OBD-II-lukijasta tätä tarkoitusta varten?


Luettuani lisää:

  • Yksikkö, joka voi palauttaa valon, on välttämätöntä
  • Ellei aiot aina olla käytettävissä tietokoneessa, siinä on näyttö, joka näyttää numerot ja mitä ne tarkoittavat
  • Jotkut saattavat toivoa sellaista, joka toimii Android- tai iPhone-laitteiden kanssa. Jotkut näistä sovelluksista ovat langattomia. Mutta nämä näyttävät olevan kalliimpia.
Kolme vastused:
#1
+10
NoCarrier
2011-03-15 04:06:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Koodien tarkistamiseksi kaikki hyllyltä tulevat obd2-lukijat tekevät.

Jos haluat pitää hauskaa, ELM327-pohjaiset OBD2-lukijat ovat nyt raivoissaan. Voit noutaa Bluetooth-version ~ 40 dollaria Amazonista tai ebaystä. On olemassa useita iOS- ja Android-sovelluksia (kuten Torque), jotka voivat lukea signaalin näistä sovittimista ja suorittaa täyden tiedonkeruun. Tämän avulla voit lukea / tyhjentää koodit (jotkut jopa kertovat koodien merkityksestä) sekä näyttää / kirjata muita käteviä datavirtoja, kuten ajoitus, kierrosluku, jäähdytysnesteen lämpötila jne.

Tämä kuulostaa mahtavalta. Teen nopean Google-haun ja löydän "kloonit". Onko sinulla linkki oikeaan? Haluaisin kiinnittää jotain tällaista iPadiini.
Mietin myös mitä sovellusta käytetään Bluetoothin kanssa ... kaikki mitä löydän on Wifi - joka on täysin perseestä. Jos käytän wifiä, en voi käyttää 3G: tä radion tai navigoinnin kuunteluun.
Katsoin myös ODB2-lukijoita, ja joillakin oli todella kauhistuttavia arvosteluja, mutta en tiedä, oliko se vain virheellisiä poikkeuksia. Esimerkiksi jotkut sanoivat, että koodin palauttaminen kesti liian kauan.
#2
+2
R.. GitHub STOP HELPING ICE
2013-12-30 12:31:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin tämän tuotteen ja olin siitä erittäin tyytyväinen:

http://www.amazon.com/dp/B001LHVOVK/ref=pe_175190_21431760_M3T1_ST1_dp_2

Se oli 20 dollaria, kun ostin sen; kirjoittaessani se on vieläkin halvempi, 17 dollaria.

Periaatteessa etsimäni kriteerit ovat:

  • alhainen hinta. Älä päästä repimään naurettavaa tavaraa, jota myydään 60-300 dollaria vähittäiskaupoissa. Se ei tee mitään hyödyllistä, mitä perusyksikkö ei tee.
  • Kyky nollata. Voit tarkistaa, että tietyllä merkilläsi / mallillasi ei ole mitään, mikä estää yleislukijaa nollaamasta sitä; En ole varma, mutta jotkut saattavat tarvita erikoistyökaluja.
  • Kyky toimia ilman liitettyä tietokonetta. Kuka haluaa altistaa tietokoneen autotallin olosuhteille (pöly, lika, öljy, rasva jne.)?
#3
  0
Captain Kenpachi
2013-12-31 02:46:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ostaa bluetooth- tai wifi-OBD2-lähettimen Ebaystä muutamalla dollarilla. Minulla on sellainen Astralle. PLUS on Android-puhelimille tarkoitettu Torque-sovellus, jonka hinta on 3 dollaria. Se tekee kaiken mitä haluat ja näyttää paljon mukavammalta kuin OBD2-lukija ja maksaa paljon vähemmän. Samankaltaisia ​​sovelluksia on iPhonelle ja Windows Phone 8: lle (ei 7.5 tai 7.8).Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...