Kysymys:
Tarvitseeko olla kaksi maadoitusjohtoa (yksi moottoriin ja yksi auton runkoon)?
Sponge Bob
2013-04-20 11:19:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun jeepin varastojohdotuksessa on kaksi maadoitettua kaapelia, jotka tulevat negatiivisesta terminaalista. Päivitin äskettäin kaikki positiiviset kaapelini, ja nyt olen negatiivisessa. Onko tarpeen, että yksi kaapeli menee moottoriin ja yksi menee runkoon - vai toimisiko yksi iso johto moottoriin, koska moottori on liitetty runkoon, toimiakseen?

Normaalisti, kun ihmiset päivittävät maadoitusjärjestelmää, he * lisää * maadoitusjohtoja. Jos harkitset niiden poistamista, et todellakaan tee päivitystä ... Yleisesti ottaen autoprojekteissa, jos huomaat käyttävänsi termiä "päästä eroon", olet todennäköisesti harhautunut päivityspolusta ja ovat todennäköisesti alentaneet luokkaa ...
Yleisesti ottaen kuka tahansa, joka sanoo "lisää vain maadoitusjohdot", ei oikeastaan ​​ymmärrä sähköä ja maadoitusta.
Kuusi vastused:
#1
+13
mikes
2013-04-20 15:16:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitaan kehysmaadoitus. Vaikka moottori on ruuvattu runkoon, kaikki liitoskohdat on eristetty, joten ne on eristetty kumilla. Kumikiinnikkeiden syy on eristää moottorin tärinä ja siitä aiheutuva rasitus rungosta. Jotkut vanhemmat ajoneuvot käyttivät vain yhtä maata lohkoon. Tämä vaati toisen maadoitusjohdon lohkosta runkoon tai alustaan. Mahdollinen syy siirtymiseen runkoon / alustaan ​​akun maadoitukseen on turvallisempaa maata vaativan elektroniikan lisääntyminen.

Syy, miksi kysyin moottoritilasta, johtuu siitä, että päivitän 80 ampeerin laturista 160 ampeerin laturiksi.
#2
+7
Mike Saull
2013-04-23 02:47:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tulee huoltaa molemmat maadoitusjohdot. Jos poistat akun alustalle, sinun on lisättävä moottori alustan johdotukseen. Akku moottorin vaijeriin on maadoitettu laturi.

Akun ja alustan välinen johdotus on todennäköisesti turvallisempi, lyhyempi ja helpompi ajaa kuin moottori alustalle joka tapauksessa, joten miksi vaivautua.

Haluat todennäköisesti 2gauge-johdon ympäri. Voisit todennäköisesti "päästä eroon" 4gaugesta, mutta en suinkaan suosittele sitä, koska en ole sähköasentaja.

Joo. Lisäsin 160amp vaihtovirtageneraattorin - johdotin sen 0awg-hitsauskaapelilla (todelliset jutut, ei ebay-jutut). Minulla oli varaa tarpeeksi vain positiivisiin johdotuksiin tuolloin, mutta aion lisätä 0awg-maadoitusjohdon ainakin moottoriini (käynnistimelle ja laturille) ja ehkä myös alustaani.
@KeeganMcCarthy, ei ole epäilystäkään "kenties rungolleni" - asennat ** kaapelin ** nyt tai myöhemmin. Ei vain yksi alustaan, vaan yksi myös ammeeseen. EDIT: Ymmärrätkö mitä 160A: n laturi tekee kaasumittarilukemallesi, eikö? Tai pikemminkin mitä sen käyttäminen täydellä mahdollisuudellaan tekee sille ...
#3
+4
TFORD8
2014-06-11 22:39:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lisää vain lisää maadoituskaapeleita missä vain. Lyhyempi, sitä parempi, olen lisännyt koteloon suuremman akun, estävän akun ja kaikkialle, mikä on järkevää / on ulkopuolella, lisätty useampaan alustaan ​​kaapeleiden tukemiseksi jne. Jokainen ylimääräinen lisäys auttaa.

#4
+4
steven craig
2014-08-29 18:59:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, tarvitset molemmat perusteet. Minulla oli vuoden 1963 Oldsmobile-lahja. Henkilö ei voinut korjata sitä. Joka kerta, kun se käänsi oikean käden, auto kuoli. Hän erotti viivan etsimällä syytä eikä löytänyt mitään. Sain auton ja ensimmäinen asia, jonka näin, oli moottorin maadoitusrikko. Pelkästään kääntämällä hihna hajosi ja auto kuoli. Laitoin hyppyjohdon runkoon ja moottoriin. Ajoin sen takaisin omistajan taloon 30 minuutissa. Hän ei ollut onnellinen. Sain sen toimimaan. Hieno auto. Se oli 2-ovinen Jet Star.

#5
+2
Moab
2016-05-03 03:59:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Akun miinusmerkistä tulisi olla kolme.

  1. moottoriin

  2. kehykseen

  3. runkoon

Kun rakennan tai kunnostan autoa, johdan raskaan maadoituskaapelin akun negatiivisesta moottorilohkoon, moottorin kyseisestä maadoituspisteestä suoritan kaksi muuta pienempää maata rungon ja sitten kehyksen, tällä tavalla minulla on vain yksi yhteys akun negatiiviseen. Kutsun sitä päivänkakkara ketjuun ja vähentää käytetyn langan määrää ja tekee puhtaista näköisistä akkuliittimistä. Ruiskutan kaikki maadoituspisteet ruiskutusrasvalla korroosion estämiseksi.

#6
  0
Fox.N
2016-10-06 10:00:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin 92-luvun Jeep Cherokeen, jota omistaja ei voinut ajaa. Kun olen ajautunut alas sähköongelman jälkeen ja korjannut muutaman mekaanisen "virityksestä", jonka hänellä oli myymälässä, huomasin, että generaattori ei kyennyt tuottamaan luotettavasti 14,4 voltin jännitettä kaasulla eikä pystynyt tuottamaan yli 12,3 voltin tyhjäkäynnillä. .

Korvasin raa'at 2 kappaleen akkukaapelit, jotka yksi kaupoista asetti, "viritykseen", jonka he tekivät juotettuaan ruuviliitännät. Vaihdoin käynnistyslohkon kaapelikaapelit 2/0-kaapelilla ja juoksin 2awg lohkosta runkoon ja 4awg batin negaatiosta runkoon (alle 6 "). Laturi kuoli vähän aikaa myöhemmin huonon säätimen takia, korvasi altin OEM-kunnostetulla yksiköllä ja lisäsi 4ga-langan pituuden altista alttiosaan battin postiin ja lisäsi ylimääräisen 12awg-langan alt-kiinnikkeestä kehykseen.

Tyhjäkäynnissä näin 14.1 ja kaasulla 14.6 asentamassani jälkimarkkinoiden mittarissa, valtava ero kampitus / lataus, peruspiste, useita pieniä maa-alueita, joilla on suuri ensiömaa, auttaa melkoisesti.

Hei ja tervetuloa. Vaikka tämä saattaa vastata kysymykseen, itse viestiä on erittäin vaikea lukea välimerkkien puuttumisen vuoksi. Voisitko muokata viestiä sen parantamiseksi?


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...